Home » Blogg » 3 steg till en frisk hy

3 steg till en frisk hy

Frisk hy

3 steg till en frisk hy

Ditt ansikte utsätts dagligen för yttre påfrestningar såsom starka, kalla vindar, solens UV-strålar och surt regnvatten. För att kunna bibehålla en fräsch, naturlig och spänstig hy är det viktigt med goda vanor. 

Kost och motion är två av tre. I detta inlägg fokuserar vi på den tredje nämligen hudvårdsrutiner.

Dagsrutiner för huden

En regelbunden hudvård skapar en förutsättning för en frisk och spänstig hy. I stort sett alla vet att det är viktigt att exempelvis borsta tänderna morgon och kväll, och likaså bör man sköta sitt ansikte.

Många av oss har symptom av olika hudåkommor och bland dessa finns akne, rodnad, torr hy och pigmentfläckar.

För en fräsch och frisk hy och för att reducera alternativt behandla hudbesvär rekommenderar Victus Clinics hudterapeuter att man sköter sin hy dagligen det vill säga morgon och kväll.

Börja alltid med en ordentlig bas

En bra rengöring är basen i en fungerande hudvårdsrutin. Vi rekommenderar gärna vår milda rengöringsgel Wash It Off som dessutom har antibakteriella egenskaper. Wash if off tar bort makeup från ansikte och ögon, fett och smuts utan att förstöra hudens naturliga barriär och ger en frisk hy.

Wash it off

För att behandla huden bör man använda serum dagligen, morgon och kväll. Vi har i vårt sortiment 4 olika serum som används för olika hudtyper och ändamål.

Keep The Moist
Detta serum bevarar hudens fuktbalans som är jätteviktig för en ung, frisk och fräsch hy. Detta serum är utmärkt för hyn som behöver  lite extra återfuktning och som påverkas dagligen av kyla, vindar och torr luft. Den ger även stöd och elasticitet för huden.

Keep It Calm
Har du en känslig och reaktiv hud? Keep It Calm är serumet som ger en lugnande effekt på irriterad hud samt skyddar och stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess och fuktbalans.

Keep It Calm

Stay Away
Vid problem av akne eller om du vill förhindra uppkomsten av ny akne, finns det ett serum i vår serie som är mycket djuprengörande och verkar antibakteriellt samt bevarar hudens fuktnivå utan att varken skada eller torka ut hudens naturliga barriär.

Renew Yourself
Vår hy förlorar sin naturliga fyllighet och spänst och då passar Renew Yourself som återger fukt och samtidigt boostar hyn, stärker och ger din hy näring som den behöver.

Still Young & Keep It Young
I Victus Clinics Solution By Victus serie har vi två 24-timmarskrämer som är anpassade att användas som dag- och nattkräm. Still Young är en återfuktande kräm som man även kan använda som makeupbas för att den utjämnar hudtonen och motverkar uppkomst av tidiga ålderstecken.

Still Young

Keep It Young är också fuktgivande och återställer hudens naturliga elasticitet. Den innehåller även antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

Keep It Young

All U Need
I Solutions By Victus serie finns även en optimal nattkräm; All U Need, som innehåller en kombination av A-vitamin samt glykolsyra vilket ger krämen en exfolierande effekt utan att den torkar ut huden. Krämen fungerar även som så att den stimulerar produktionen av kollagen.

Frisk hy

För att läsa mer om våra produkter, kika gärna in på Solution By Victus produktsida.

Lycka till med vården av din hy!

Tveka inte att höra av dig till våra experter Anette och Sara vid frågor och funderingar,

Sara Ladelfa
Mobil: 0739-786 554
sara@victusclinic.se


Anette Thorshag
Mobil: 0704- 179 208
anette@victusclinic.se

Önskar er alla en fortsatt fin dag!

Publicerat 02 May 2016 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible