Home » Blogg » Anette om Victus skönhetsevent

Anette om Victus skönhetsevent

Anette om Victus skönhetsevent

Så kom dagen som vi väntat på efter mycket planering, fix och förberedelser. Sommar, Sol och Skönhets-event!

Kvällen började på Story Hotel med fördrink och mingel i solen. Efter fördrink och mys var det dags att åka vidare mot hemligt mål, två fulla bussar med glada människor och två underbara eventansvariga Emma Thorsell och Marie Revedal som höll stämningen på topp. Bussen kom fram till Victus Clinics kontor i Kista där alla gäster möttes av röda mattan och musik av Yasmina,Yaz, som sjöng sin nya låt” ”I Like What I See”. Som övergick till en lyxig modevisning med Andrea G Design´s vår kollektion.

Sen var det dags att gå upp till Victus Clinics lokaler där temat för kvällen fortsatte med picknickkorgar i gräset, trubadur, mat och dricka. Alla hälsades välkomna av AlexanderErwik  som gav ordet till Amir Kelishadi, VD för VIctus Medical Group.

I temats tecken delades alla in i grupper och fick en mini föreläsning om tre av våra maskiner Cellox, Fraxium och Omorphia där man kunde ställa frågor och få svar på olika funderingar innan det var dags för mingel igen.

Palina 3Brilliant smileYazFotovagg

Så trevligt! Vinstregn, makeup rådgivning av Palina, tandblekning med Brilliant Smile, ja det hände så mycket  och tiden går fort när man har roligt så till slut var det tid att ta sig ner till bussarna och avsluta kvällen på Cafe Opera.

In i dimman med massa skratt. Jag Anette och Amir stängde stället 😉

Igen ett stort tack till alla som gjorde kvällen med oss!
Mer bilder hittar ni på Finest.se

Publicerat 22 May 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible