Home » Blogg » Block The Sun – Solskydd

Block The Sun – Solskydd

Solskydd

Block The Sun - Solskydd

Sommar, Sommar och Sol…

Nu är vi i mål, i slutet på denna vecka kommer hudvårdsprodukterna äntligen till oss – Solution by Victus!

Sommaren är här och semestern står inför vår dörr och då är solkrämen det som ska ner i semesterväskan allra först! Snälla alla där ute, var noga med att smörja in er så att ni inte bränner er! Ansiktet exponeras för sol dagligen så ge det lite extra kärlek och extra skydd!

Driver du salong eller klinik och vill vara bland de första att beställa Solution by Victus solskydd Block The Sun – SPF 30, kontakta oss så hjälper vi dig.

Block The Sun skyddar mot de skadliga strålarna UVA och UVB. UVA-strålarna absorberas inte av ozon-skiktet. De har en förmåga att tränga djupt in i huden vilket påverkar hudens åldrande dramatiskt. UVB-strålar är mycket starka strålar som delvis absorberas av ozon-skiktet, men har även påverkan på hudens yttersta lager där de bränner vår hud.

Solskyddsprodukter skyddar genom att absorbera eller reflektera UVA- och UVB-strålning. Siffran efter SPF visar hur mycket produkten skyddar innan solen bränner just din hud, alltså SPF 30 betyder inte att skyddet är dubbelt så stort som SPF 15. SPF 15 skyddar 93% mot strålningar och SPF 30 skyddar 97%.

Våra olika paket:
Lilla solpaketet: Köp 10 och få 1 gratis (75 ml/tub)
Stora solpaketet: Köp 20 och få 3 gratis (75 ml/tub)

Förutom att skydda oss mot UV-strålning så innehåller Block The Sun bl.a. vitamin C som är en stark antioxidant och panthenol som också har en skyddande verkan. Block The Sun är kraftigt återfuktande och ger ökad elasticitet i huden. Krämen är behaglig och lämnar ingen kladdig hinna, Block The Sun rekommenderas att användas i den dagliga hudvården och vid stor solexponering ska upprepad applicering göras!

För mer information, priser och beställning kontakta vår ansvariga hudterapeut sara@victusclinic.se

Publicerat 05 Jun 2015 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible