Home » Blogg » Cellox 20 i Expressens skönhetsbilaga!

Cellox 20 i Expressens skönhetsbilaga!

Skönhet-&-Hälsa-Cellox-20

Cellox 20 i Expressens skönhetsbilaga!

I expressens skönhetsbilaga som kom ut den 5 september så skrev Elin Fagerberg om Cellox 20 och framförallt smärtfri hudföryngring där hon bland annat skriver:

”Jag spänner mig och är beredd på att det ska göra ont. Men det händer inte. Det kommer ingen smärta och plötsligt är behandlingen färdig och jag ligger förvånad kvar på bänken.”

och

”Efter behandlingen är min hud rosig och känns varm ända fram tills jag går och lägger mig på kvällen. Det känns som om jag har fått en rejäl ansiktsmassage och att cirkulationen kommit igång. Trots att man ska göra behandlingen som en kur märker jag skillnad på min hud under de närmsta veckorna efter min första behandling. Huden har fått ett litet minilyft, en jämnare färgton och en bättre lyster. Jag är definitivt nöjd och ser fram emot nästa behandling.”

Det är alltid lika kul när våra system blir positivt uppmärksammade i pressen 🙂

Vill du läsa hela artikeln finns den som pdf >HÄR<

Publicerat 15 Sep 2016 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible