Home » Blogg » Fem ätbara saker som är bra för din hud!

Fem ätbara saker som är bra för din hud!

Fem ätbara saker som är bra för din hud!

Det är minst lika viktigt att tänka på vad du stoppar i dig, som att ha riktigt bra produkter. Här listar vi fem saker i matväg som har en positiv påverkan på din hud.

Choklad

Troligtvis ingen nyhet för dig. Kakao återfuktar huden och ger på lång sikt en fastare och smidigare hud. Dessutom innehåller kakao antioxidanter. Men tro nu inte att en daglig japp gör susen. Den choklad som faktiskt gör någonting för din hud ska innehålla runt 70 % kakao minst. Sockerbomber till chokladbitar ska du undvika av en massa skäl.

Soja

Nu kan du njuta ännu mer av den där latten med sojamjölk du inleder varje morgon med. Soja har också en positiv inverkan på huden och innehåller mineral och protein som minskar hyperpigmentering.

Hyperpigmentering: Förändringar i pigmenteringen. Olikfärgade fläckar på kroppen eller i ansiktet. 

Solrosfrön

Kasta en näve till fåglarna då och då men glöm inte att addera lite solrosfrön i din morgonmüsli. Då får du en laddning av e-vitamin som håller huden smidig och skyddar toppskiktet från solen.

Gröna och gula grönsaker

Orange, grönt och gult är det du ska leta efter i grönsaksdisken. Särskilt paprika ska vara bra och på lång sikt ge dig färre rynkor och minska din huds känslighet mot solljus.

Yoghurt

Har du nånsin lagt kall yoghurt på kroppsdelar som du bränt i solen? Det funkar i alla fall, men det bästa är ju såklart att generellt vara försiktig med solen från början.  Proteinet i yoghurt ger på lång sikt fastare hud och mindre linjer. Grekisk yoghurt ska vara särskilt bra.

Källa: Fitnessmagazine.com

SOLUTION BY VICTUS

Och sist men inte minst. Skaffa bra produkter! Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och tillstånd. Skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. Enkla och givande hudvårdsrutiner. Experter, hudterapeuter och slutkunder har alla fått vara med och påverka framtagandet av en serie som förespråkar – enkelhet och resultat!

Läs mer >>

 

IMG_8275

Publicerat 14 Sep 2015 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible