Home » Blogg » Fortbildning i laser

Fortbildning i laser

kejsarsnitt-blogg

Fortbildning i laser

 

Helgen flög förbi och vips så var det måndag!

Förra veckan avslutades med fortbildning för våra kunder i laser med Dr Ralf Sundberg, ett stort tack till honom. Jag vill även tacka de kunder som tog sig till storstaden både från norr och söder för att kunna fortbilda sig. Återigen, kunskap är A och O. Om du vill veta mer om vilka utbildningar vi har kan du se vårt schema här.

 
ralfVarför just fortbildning i laser?

Laser finns i många skepnader; stora, små, starka, svaga, för ärr, hudföryngring, för sår osv. Det viktigaste med kunskap är att kunna förstå mer än just din egen produkt. Kanske kan det räcka här och nu, men på sikt är det viktigt att förstå skillnader med olika lasrar, liksom likheter. Att förstå resultaten; varför vissa resultat uppkommer och varför vissa kanske INTE uppkommer. Det behöver inte handla om en ”dålig” maskin utan om vad just den maskinen kan göra. Viktigt!

 
Inom kort kommer jag skriva mer om just olika tekniker inom laser så ni som tycker det är intressant –  håll ögonen öppna.

Vi på Victus Clinic erbjuder en laserapparatur som heter Fraxium 1550 Fusion. Bilden ovan visar lite av vad den kan göra – ärr efter kejsarsnitt, fem behandlingar.

En bild säger mer än tusen ord!
Ljuvlig vecka till er alla!!

 

Publicerat 28 Apr 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible