Home » Blogg » Fortbildning i lasermedicin – vikten av kunskap

Fortbildning i lasermedicin – vikten av kunskap

smls

Fortbildning i lasermedicin - vikten av kunskap

Då var det fredag, och för Victus Clinics hudterapeuter betyder det en helg i skolbänken – dags för del 2 i vår utbildning i lasermedicin som äger rum i Storstaden. Det är en kurs som anordnas av Medicinskt Kursforum och Svenska Laser Medicinska Sällskapet.

Vår trevliga VD Amir Kelishadi tyckte att jag och Anette skulle gå denna utbildning eftersom kunskap är så viktigt, särskilt för oss som leverantörer.

Vi vill självklart att våra kunder är de bästa och de mest kunniga på estetiska behandlingar. Därför är det viktigt att vi som håller kurser i Victus Clinics system ligger ett steg eller två före och ständigt fortbildar oss. Det mest intressanta på kursen kommer att bli diskussionerna kring alla myter som finns om ipl och laser –  som många fortfarande tror på. Så snart vi är klara med utbildningen ska vi dela med oss av våra nya kunskaper!

När man som slutkund väljer att göra en behandling med estetiska system så ska man inte snåla med frågor och funderingar. Det finns inga dumma frågor, dock kan det faktiskt finnas dumma svar;). När vi är klara med utbildningen hoppas vi kunna ge kloka svar på alla sorts frågor.

Vi på Victus Clinic vill önska er en riktigt trevlig helg! Jag har hört ryktas av metrologerna att solen ska titta fram i helgen och då vet vi alla vad som gäller: SOLKRÄM=rynkkräm

Publicerat 28 Mar 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible