Home » Blogg » Fraxium + Tillsammans = Sant

Fraxium + Tillsammans = Sant

Fraxium + Tillsammans = Sant

Hej,

Ni har säkert läst tidigare om vårt samarbete med den ideella föreningen Tillsammans, som startades av två unga tjejer. Dessa tjejers driv och engagemang till att hjälpa både sig själva och andra, genom detta nätverk, är något som berört oss alla. Vi vill naturligtvis vara med och hjälpa dessa tjejer så gott vi kan.

Samarbetet går ut på att de kommer till oss för att sudda ut negativa minnen och känslor med hjälp av Fraxium 1550 Fusion som tar bort deras fysiska ärr. Även dessa fysiska ärr har en stor psykologisk betydelse, då de påminner om gamla känslor och händelser.

Överst på sidan ser ni en bild på mig, Linda, och Emma som precis gjort sin 3:e behandling med Fraxium på sitt ärr på handleden. Vi har några gånger kvar innan det är borta. Före- och efterbilder kommer så snart hon gått klar sin kur.

Föreningen Tillsammans är en förening av och för personer, oavsett kön, som utsatts för sexuellt våld i någon form. Genom att skapa en gemenskap för individer som utsatts och tillsammans stärka varandra vill de vara en förändringskraft i samhället. De kämpar tillsammans för ett samhälle fritt från sexuellt våld. Föreningen är en samlingsplats för individer som utsatts för sexuellt våld och tillsammans kan hitta styrka med andra i liknande situation och använda styrkan till att sprida kunskap och information om sexuellt våld.

Deras hemsida hittar ni här foreningentillsammans.se

Kram Linda

Publicerat 29 Jan 2015 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible