Home » Blogg » Fria utbildningar

Fria utbildningar

Fria utbildningar

I vårt koncept så tänker vi på allt (läs här)

Vårt koncept på Victus är fria utbildningar och ständig kompetensutveckling en självklarhet.

Vi på Victus anser att utbildningar är en av de viktigaste komponenterna för att du ska lyckas driva din salong eller klinik på ett extra bra och säkert sätt.

Hos Victus får du alltid en grundutbildning innan du tar in en produkt eller tjänst från oss och sedan kan du själv välja att fortsätta utbilda dig inom relevanta områden på utsatta utbildningsdagar som finns. Oftast sker utbildningarna på vårt huvudkontor i Stockholm, men titt som tätt beger vi oss till en annan adress, ort och ibland även utomlands.

Vi läser även av marknaden och säkerställer alltid för att tillgodose olika teman på utbildning som kan behövas för att just ditt företag ska lyckas. Därefter satsar vi på utbildning så som Victus Business School, sociala medier och hemsida. Dessutom kommer du ha möjligheten att få unika kunskaper om exempelvis Malignt Melanom som anses viktigt för dig som arbetat som hudterapeut.

Nu tycker vi att du ska hålla ögonen öppna för snart kommer inbjudan där du kan lära dig mer om sociala medier och hemsida, denna utbildning kommer hållas av Star Komm i deras fina lokaler på söder i Stockholm.

KUNSKAP ÄR MAKT!

Igår hölls den första delen av VBS där det var 25 personer på plats som bjöds på utbildning, mat, dryck, fika och naturligtvis så fick alla med sig sin egen pärm med material som vid nästa tillfälle kommer fyllas på med ytterligare information.

Publicerat 11 Feb 2016 av Emma Thorsell

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible