Home » Blogg » I drömform till bröllopet

I drömform till bröllopet

I drömform till bröllopet

 

Under Smaka på Stockholm kommer ett brudpar att vigas i Maria Montazamis tält som kommer att förvandlas till ett bröllopskapell på Pingstafton. Vigseln äger rum kl. 14:00 på Pingstafton den 7:e juni.

Vi har fått äran att formtoppa bruden till det stora eventet. Idag har hon besökt oss för sin tredje Omorphia-behandling. Bruden (namnet är ännu så länge hemligt) följer även den kostplan som Mita har utvecklat för att få ut bästa effekt av behandlingarna.

Med Omorphia punktbehandlar man fett med hjälp av ultraljud. Det fett som frisätts måste dock förbrännas, därför behöver man äta vettigt och röra på sig under en kur. Hittills har bruden förlorat 4 centimeter i midjan och mer ska det bli till den stora dagen. Utan att banta men med bra mat och behandlingar.

Många har säkert märkt att det är lätt att tappa motivationen i början vid livsstilsförändringar. Det är här Omorphia kommer in. Omorphia är ingen viktminskningsmetod men däremot en behandling för knepiga fettdepåer, t ex runt midja och lår, som inte vill ge med sig fastän man lyckas äta bra och minska i vikt. Genom att få en motiverande knuff i början är det lättare att fortsätta med nya goda vanor tills dess att de blir en del av ens livsstil.

Med vårt koncept OmorphiaLINE kombineras Omorphia-behandlingar med bra kost, kostrådgivning, personlig träning och coachning. Läs mer om konceptet här eller besök oss på vår Facebook-sida där du kan följa våra testpersoner som just nu provar OmorphiaLINE.

Publicerat 28 May 2014 av

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible