Home » Blogg » Jag vill bara säga hej

Jag vill bara säga hej

kemisk peeling

Jag vill bara säga hej

Som ny i Victus familjen skulle jag bara vilja säga hej och presentera mig själv!

Carolin Melleri heter jag och kommer att arbeta med utbildning och support tillsammans med mina fina kollegor Anette och Sara.

Jag har varit utbildad hudterapeut sedan februari 2011 och arbetat på salonger/spa i Sverige, utomlands samt på kryssningsfartyg.  Jag har alltid haft ett brinnande intresse för att hjälpa andra som har problem med huden och dermatologi ligger mig lite extra varmt om hjärtat och tog även en vidareutbildning inom just detta ämne i september 2015. När det kommer till behandlingar har jag alltid tyckt att behandlingar med lite extra power i är det som varit roligast och där jag personligen sett finast resultat, d v s att bl a jobba med AHA-syror eller att få jobba med djupgående apparatur som man kan skräddarsy sina behandlingar med.

Jag ser till att hålla mig uppdaterad inom yrket och det bästa som hudterapeut är att du aldrig är färdiglärd utan alltid kan suga i dig mer och ny information.

Nu känner jag mig redo att få dela med mig av min kunskap till er och förhoppningsvis hjälpa er i rätt riktning med era fina salonger och kliniker ute i landet.

Glöm inte att inga frågor är dumma frågor så tveka inte att höra av er om det är något ni har funderingar kring eller behöver hjälp med!

Publicerat 13 Sep 2016 av Carolin Melleri

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible