Home » Blogg » Kartläggning av orsaker till acne

Kartläggning av orsaker till acne

Kartläggning av orsaker till acne

Hej alla glada!

Jag har i de senaste inläggen presenterat en del av vår styrka på Victus och jag kommer snart att presentera resten av oss. 🙂

Men idag blir det en liten avstickare. Jag har i tidigare inlägg skrivit om acne och jag skulle vilja fortsätta på den fronten då efterfråga har uppstått. Jag tänkte därför presentera en liten kartläggning av vad det kan bero på när vi får våra fina utslag i ansiktet.

A: Utslag i pannan kan bero på matsmältningen. För att förbättra detta tillstånd – lägg till mycket grönt i dina måltider och drick mycket vatten. En annan orsak till utslag i pannan kan vara att man har rester av hårvårdsprodukter som orsakar orenheter. Skrubba pannan rent!

B: Mycket alkohol, snabbmat och för vissa även mjölkprodukter kan göra att acne blossar upp i zon B. Det är bra att undvika ”nattvickning” då levern behöver sin återhämtning för att klara av hela nästa dag och nästa och nästa…

C: Här indikerar acne om man har bra vätskenivå och hur njurarna mår. Undvik kaffe, läsk och annan dryck som torkar ut. Många upplever även att de får finnar runt och bakom öronen då de talar mycket i telefon.

D: Här blossar ofta vårt hormonpåslag upp. Exempelvis stress, ägglossning, pubertet. Får man bestående acne i detta område brukar rådet vara att kontakta läkare då det kan bero på hormonförändringar.

E: Här kan det vara ett tecken att kroppen faktiskt behöver vila. Utslagen här kan vara att din kropp kämpar mot bakterier för att undvika att bli sjuk.

Numera finns det även olika sätta att scanna av vår hud, till exempel med vår Dermascanner som visar mer än bara utslag utan även pigment, kärl, hudstruktur mm, så nu kan man få sin hud dokumenterad på många sätt.

Och vet ni…Vår Dermascanner visar även hur ”gammal” din hud är i förhållande till din ålder.

Hemlis…jag blev några år äldre när jag provade Dermascanner men efter några Fraxium och Celloxbehandlingar så blev jag nöjd. Och yngre 🙂

Stor kram till er alla!

Publicerat 04 Jun 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible