Home » Blogg » Konsultationsdag på Helhet och Hälsa

Konsultationsdag på Helhet och Hälsa

Konsultationsdag på Helhet och Hälsa

Att besöka våra kunder är alltid lika givande och spännande. Igår hade vi en konsultationsdag på Hälsa & Helhet i Kristianstad. Men vad är då en konsultationsdag?? Jo… jag Sara hudterapeut och en representant från Victus Clinic gästar salongen och är med och svarar på lite funderingar och frågor vid konsultation av behandlingar med vår apparatur Cellox 10 och Omorphia 20.  Intresset var stort för både hårreducering av rygg, uppstramning av ansikte och gäddhäng. Ja det där med icke-kirurgiska ingrepp är inte så dåligt, man kan få mycket fina resultat utan kniv!

De som beslöt sig för att boka kur idag fick en kanonrabatt på 20 %, inte illa. Det där med rabatter, ja inte blomrabatter utan realisation, gillar vi som slutkonsumenter. Men kom ihåg att den terapeut som behandlar oss har en gedigen utbildning och en kunskap som är värd pengar, liksom ett verktyg som kostar. Därav anser jag att rea är trevligt, men i lagom dos. Den terapeut som tar hand om dig ska ha rätt betalt för sin kunskap och erfarenhet och ska inte behöva rea ut sig själv.

Stort tack till Sandra och Annika på Hälsa & Helhet för en fint planerad dag och har ni vägarna förbi så tveka inta att ta en titt in på salongen där de jobbar.

Ses om några dagar, kramar till er från Sara

Publicerat 03 Apr 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible