Home » Blogg » Kroppsskulptering inför sommaren!

Kroppsskulptering inför sommaren!

kroppsskulptering

Kroppsskulptering inför sommaren!

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och visst är det underbart! ☀ Men alla har vi säkert något vi vill ändra på eller ta bort på vår kropp innan sommaren, även om det oftast bara är vi själva som överhuvudtaget tänker på det (det är väl det enda positiva med att folk är lite självupptagna 😉 )!

Att förändra sin kropp går ofta att göra på relativt kort tid, men problemet med de flesta dieter är ju faktiskt att man faller in i det ”gamla” igen.

Vi förespråkar att man gör en livsstilsförändring, att komma in i ett hälsosammare livstillstånd och att hitta goda vägar som inte skadar vår kropp. Det handlar inte bara om att man vill se bra ut, utan att vår kropp måste MÅ bra också.

Omorphia 20 är ett verktyg till ditt nya hälsosamma liv, som med hjälp av ultraljud reducerar fettceller lokalt på din kropp! Jag förstår att många är skeptiska till detta men jag lovar att resultaten är super, dock så krävs det lite av kunden själv. Förbränning av fettet som vi frisätter kan vi som terapeuter tyvärr inte hjälpa kunden med, därför krävs en ökad mängd motion av dig som får behandlingen. Även hälsosam kost ökar dina resultat på fettreduceringen!

aftonbladet kroppsskulpteringFör ett tag sedan kunde du läsa om kroppsskulptering med Omorphia 20 i Aftonbladet söndag, läs gärna mer här!

Omorphiabehandlingar rekommenderas i kur om 10 behandlingar, 2 gånger i veckan. Tycker du att det låter lockande och intressant? Hitta din närmsta Omorphiaterapeut här, sommarn är snart här och badkläderna ska på!

Lev och må bra!

 

Publicerat 11 Apr 2017 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible