Home » Blogg » Lokal fettreducering – bättre resultat med bra livsstil

Lokal fettreducering – bättre resultat med bra livsstil

Omorphia 20 10 kur

Lokal fettreducering - bättre resultat med bra livsstil

Nu närmar sig sommaren med stormsteg, visst är det underbart! 🙂

Alla har vi säker något vi vill ändra på eller ta bort på vår kropp. Oftast är det bara vi själva som överhuvudtaget tänker på det – kanske det enda positiva med att folk är så självupptagna?

Att förändra sin kropp går ofta att göra på kort tid, men problemet med nästan alla dieter är ju faktiskt att man faller in i det ”gamla” igen.

Livsstilsförändring är något vi förespråkar, att hjälpa till att komma in i ett hälsosammare livstillstånd, att hitta goda vägar som inte skadar vår kropp. Det handlar inte bara om att se bra ut utan även om att vår kropp måste må bra.

På Victus har vi lyckan att få ha Mita Magnusson hos oss, en kostrådgivare utan dess like :). Just nu utvärderar hon Omorphia, som är en av våra apparaturer, tillsammans med en näringsrätt kost och wow vilka resultat hon levererar! Läs mer om Mita här.

Omorphia är en hjälp till ditt nya hälsosamma liv, en hjälp som lokalt får dig att få bort fellceller genom ultraljud. För många kan detta låta skeptiskt men jag lovar att resultaten är super. Dock så krävs det lite av kunden själv. Förbränning av fettet som vi frisätter  – det kan vi terapeuter tyvärr inte göra åt kunden, därför krävs det ökad motion av dig som får behandlingen. Motion mår vi alla bra av och med en hälsosam kost kan du öka dina resultat av fettreduceringen.

Omorphia-behandlingar rekommenderas i kur om 10 behandlingar,  två gånger i veckan under fem veckor. Tycker du det låter lockande och intressant så ta en titt på vår hemsida www.victusclinic.se för att hitta din närmsta Omorphia-terapeut. Sommaren är snart här och badkläderna ska snart på.

Lev och må bra!
Er Sara

Publicerat 19 May 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible