Home » Blogg » Lycklig Marie efter acnebehandling

Lycklig Marie efter acnebehandling

akne_foe_fraxium_1beh

Lycklig Marie efter acnebehandling

Hej allesamman!

Nu är det redan onsdag, dagarna går i ilande fart.

Vill idag dela med mig av ett fantastiskt resultat. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: en bild säger mer än tusen ord.

Stort tack till Marie som varit före- och eftermodell till oss på Victus. Behandlingarna kommer att fortlöpa ett tag till. Redan efter den första behandlingen såg man en tydlig förbättring och lyckan som Marie beskriver är faktiskt ovärderlig. Så alla ni som finns där ute med problemhud, tveka inte att prova laserbehandlingar, de gör susen!

Ta en titt på vår hemsida och hitta din närmsta salong!

Namn och ålder:
Marie Bengtsson, 33 år

Vad jobbar du med?
Jag jobbar med customer service och administration.

Berätta lite om din hud.
Jag har mycket akne och ibland bölder. Det blossar upp otroligt mycket vid ägglossning eller mens. Jag har extra mycket på hals och kinder, speciellt vid stress.

Har du alltid haft problemhud? Berätta!
Jag hade mycket akne i tonåren. När jag började med p-piller lade det sig. När jag sedan slutade med pillrena blossade det upp igen. Och som sagt extra mycket vid stress.

Hur kom du i kontakt med Victus och Sara?
Sara är min väninna och hon såg hur hemsk min hy såg ut. Jag fick möjlighet att ställa upp som före- och efterbildsmodell. Först kändes det sådär att exponera bilderna men när jag såg resultatet blev jag bara stolt över mig själv och då var det en självklarhet.

Fanns det någon tvekan hos dig för att göra en laserbehandling?
Nja det är klart att allt som är främmande väcker lite frågetecken men jag litar på Sara så det fanns ingen tvekan. Jag visste att det skulle bli bra. Hon berättade mycket om maskinen och vad den gör så det kändes tryggt.

Beskriv behandlingen. Gjorde det ont? Hur såg du ut efteråt?
Det kändes, men var helt ok. Det känns som att bränna sig av solen. Huden kändes lite sandpapprig i en dag men inget efter det. Jag gjorde behandlingen på min lunch vilket var perfekt.

Är du nöjd?
Jag är mycket nöjd. Redan efter två behandlingar ser jag stor skillnad! Hyn är slätare och ärren börjar försvinna. Ett stort tack till er på Victus som gav mig denna möjlighet, jag är så tacksam!

Publicerat 07 May 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible