Home » Blogg » Marknadsstöd

Marknadsstöd

Daisy

Marknadsstöd

Vi finns för våra kunder

Vi på Victus har flera olika områden som vi hjälper våra kunder att driva sin verksamhet framåt och när det gäller marknadsstöd hjälper vi bland annat till med:

  • Utformning av annonser, vepor, affischer
  • Marknadsföringsmaterial till salong
  • Planering och genomförande av kundaktiviteter, t.ex. öppet hus och mingelkvällar. Där vi hjälper till med ideér, koncept, inbjudningar och personal under kvällen.
  • Marknadsföring ut mot konsument på olika sätt så som via annonser, Facebook, blogg och Instagram

Till detta finns vårt marknadsteam bestående av Emma Thorsell och Marie Revedal och dessutom grafiker David Kaipe.

Både Emma och Marie har lång erfarenhet inom marknad och events. Tillsammans kan dom ge dig flera olika verktyg och komma med massa olika idéer som kan hjälpa dig att bli synligare. Dessutom har dom ett stort kontaktnät inom den fantastiska marknadsföringskanalen som finns idag, nämligen bloggare.

Helsida Daisy beautyDavid är utbildad grafiker och är snart en riktig inventarie med sina 10 år på Victus. Det är David som utformar allt marknadsmaterial som ni ser i samband med Victus och våra kunder.

Klicka på bilden för att se senaste annonsen i Daisy Beauty som finns ute i butik nu, där har David gjort annonsen och alla våra kunder som har Solution by Victus idag finns med i annonsen.

 

Publicerat 26 Feb 2016 av Emma Thorsell

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible