Home » Blogg » Mysigt men gripande event

Mysigt men gripande event

Mysigt men gripande event

Förra veckan bjöd Victus Medical Group och EM Event in till ett spännande, mysigt men gripande event med författaren Staffan Nordstrand.

Staffan pratade om sina verklighetsbaserade böcker om barnprostitution, trafficking och droger. Han berättade även om barnhemmet som Victus skänker pengar till, detta kommer alla kunder kommer kunna följa via vissa nyhetsbrev. Det lottades ut väskor som var gjorda av tjejer som Staffan köpt ut ifrån olika barer och istället satt i vanliga jobb som att tex tillverka väskor som han sen köpt från tjejerna för att ge dessa kvinnor/tjejer en ny start.

Det serverades självklart dryck ifrån Thailand närmare bestämt Singha att äta bjöds det på Thai inspirerande snittar på havrevinkel från Polarbröd och dessutom nötblandningar från OLW.

Utöver detta så lottades det ut goodiebags, Victus Effect höll en peppande föreläsning om att hålla sitt nyårslöfte, man kunde boka någon av Victus Clinics eller Victus Injects olika produkter och maskiner. Alla fick även med sig Staffans första bok ”Under floden” som han signerade på plats, boken är den första av en trilogi Staffan skrivit.

Bussen gick tillbaka till stan kl 21 och då stannade den till på Oxid där det bjöds på ytterligare förfriskningar att dricka.

HÄR hittar du alla bilder från eventet på Finest.se

1424388057-6079

Publicerat 27 Feb 2015 av Emma Thorsell

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible