Home » Blogg » Ny hemsida på gång!

Ny hemsida på gång!

Ny hemsida på gång!

Inom kort kommer den här hemsidan att få en ordentlig makeover. Det mesta är på plats och lanseringen är inte alls långt borta. Några småsaker som måste testas och slutföras. Nya hemsidan kommer inte bara att vara snyggare, utan också mer informativ och lättnavigerad.

Vi har generellt två typer av besökare på hemsidan. Personer på salonger vi redan jobbar med eller salonger som vill jobba med oss och är nyfikna på våra maskiner och tjänster. Den andra gruppen är konsumenter som vill hitta en salong/klinik nära som erbjuder våra apparatur-behandlingar.

Oavsett vem du är så ska du kunna hitta det du söker. Enkelt och snabbt. Det är temat för den nya hemsidan. Design är en sak, funktion är i slutändan det som gör en hemsida till en bra hemsida. När vi såg resultatet på måndagsmötet i morse så blev vi glada över att vi lyckats kombinera design och funktion.  Vi längtar efter att få lansera den nya sidan.

Måndagsläsning: Med Fraxium Fusion kan du bl.a göra förstorade porer mindre. City Spa Face & body i Halmstad visar upp före- och efter bilder på ett väldigt lyckat resultat.

Ha en fortsatt härlig måndag!

#victusmedical 

Publicerat 28 Sep 2015 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible