Home » Blogg » Ögonvård – hur gör man?

Ögonvård – hur gör man?

ögonvård

Ögonvård - hur gör man?

Bra ögonvård är superviktigt eftersom att huden runt ögonen är mycket tunn och känslig. Ofta är det också där rynkor och de första ålderstecknen visar sig. Bra ögonvård dämpar också svullnader och leder till mindre påsar under ögonen.

Just runt ögonen räcker det inte enbart med rengöring och återfuktning, utan för att få bukt på rynkorna måste man ha mer djupgående produkter som sätter igång en cellaktivitet på djupet. Man ska inte använda vanlig ansiktskräm runt ögonen då den innehåller molekyler som är för stora för att kunna gå ner i huden kring ögonen. Till exempel kan man få milier av att använda vanlig ansiktskräm runt ögonen (för er som inte är bekanta med milier så är det de vita små prickarna många har runt ögonen).

For your eyes

Solutions by Victus ögonserum heter For Your Eyes och är framtaget just för den tunna och känsliga huden kring ögonen. Serumet återfuktar och minimerar fina linjer. Verkar även på svullnader och påsar under ögonen.

Fördelen med att använda ett serum istället för en kräm är att ett serum är uppbyggt av småmolekylära ingredienser som har lättare att penetrera djupare i huden. Vill man få bukt med sin torrhet eller sina rynkor vill man få ner de aktiva ingredienserna så djupt som möjligt för att få ett bättre och mer hållbart resultat.

Återförsäljare för Solution by Victus hittar du här.

Vill du sälja Solution by victus? Boka en gratis demonstration av våra produkter.

Publicerat 23 Nov 2016 av Carolin Melleri

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible