Home » Blogg » PR Event

PR Event

PR Event

Så här kan det se ut när vi på Victus fixar event!

Victus samarbetar med ett eventbolag och gör tillsammans med dom fantastiska event både för våra kunder och även för press, media och bloggare. Förra veckan var det dags för ett superlyxigt event för ett fåtal inbjudna bloggare och press.

Vi höll till i Paul Mitchells snygga lokaler i Hammarby Sjöstad och på plats fick gästerna styling av deras jätteduktiga frisörer och våra hudterapeuter Sara och Anette fanns på plats och gjorde individuellt anpassade kemiska peelingar och ansiktsbehandlingar på gästerna. Avslutningsvis så blev man sminkad av FACE Stockholm och sen tog taxibilarna alla vidare till en lyxig middag på Melker Anderssons nya restaurang Mother på Mäster Samuelsgatan.

Alla var snygga i håret, strålade i hyn och hade ett perfekt smink. Alla fullkomligt älskade maten och vi på Victus svävade på små moln efter alla komplimanger om vår hudvårdsserie Solution by Victus.

Finest finns på plats och fotade och vill man se bilder och läsa blogginlägg från kvällen så hittar ni alla samlade på DENNA länk.

Artisten Sara Varga som var på plats blev förtjust i vår Face Off mask:

Event

 

Publicerat 28 Apr 2016 av Emma Thorsell

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible