Home » Blogg » PRAO hos Victus Medical Group…

PRAO hos Victus Medical Group…

PRAO hos Victus Medical Group...

Hej 

Jag heter Manuela och är 14 år och går på Pilängskolan i Lomma. Nu i en vecka så har jag praoat hos Victus Medical. Jag har praoat här just för att jag är väldigt intresserad av skönhetsbranschen. Jag har haft det jättebra och detta är verkligen något som intresserar mig. Jag har även fått kolla på Victus alla möjliga olika produkter. En produkt som jag tyckte var väldigt intressant och annorlunda är deras nya Solution by DNA. Det var en väldigt annorlunda dnaprodukt som jag aldrig sett något liknande innan. Där de då gör en hudvårdsprodukt baserad på ditt DNA som endast ser på avvikelser i din hud. Detta tyckte jag var väldigt spännande och intressant och är något som jag verkligen skulle vilja veta mer om. 

Victus hade verkligen många coola och intressanta produkter som jag verkligen inte hade någon aning om att de skulle ha. Jag är verkligen jätteglad att jag valde att praoa här och jag har fått lära mig jättemycket inom skönhetsbranschen som jag just är intresserad av.

Är ni mer intresserade av detta så kolla gärna in Victus Clinics hemsida & kolla in er närmaste salong! Annars kontakta Sara och få mer information om detta.

Så tack så mycket Victus för att jag har fått praoa här och ni har verkligen fått mitt intresse att växa ännu mer för detta!

TUSEN TACK SÄGER VI PÅ VICTUS MEDICAL GROUP!, FANTASTISKT JOBB DU GJORT HOS OSS! Du är varmt välkommen tillbaka!:) //Sara

Publicerat 06 Apr 2017 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible