Home » Blogg » Presentkort – bästa julklappen!

Presentkort – bästa julklappen!

julblogg

Presentkort - bästa julklappen!

Då var vi inne i december månad, julen närmar sig med stormsteg, frågan är om det blir en vit jul? 😉 Och så var de det här med julklappar, varför inte köpa ett presentkort hos en av våra salonger? Skriv din stad i sökrutan för att hitta din närmsta salong/klinik.

 

Kom ihåg att nu när kyla smyger sig på är det extra viktigt att ha en bra fuktgivande kräm tänk på att den inte ska innehålla för mycket vatten, som kan leda till att huden torkar ut

 

– Många har besvär med torr hud, framför allt på vintern. Torr hud kan bero på många saker, i de flesta fall räcker det att behandla med fuktighetsgörande kräm.

Huden är kroppens största organ. Den hålls mjuk och smidig av ett naturligt fettlager. När fettlagret skadas, av till exempel för mycket tvätt, diskmedel eller tvål, eller om huden inte får tillräckligt med fukt, blir huden uttorkad. Torr hud är narig, fjällar och får sprickor och kan ge klåda. Det kan också öka risken för att man utvecklar eksem som är en inflammation i huden. Eksem ger rodnad och fjällning, och man får tunna eller tjockare hudpartier, och klåda, vid denna typ så rekommenderas att kontakta en läkare för starkare preparat.

Ni kan säkert hitta den perfekta hudkrämen hos våra salonger med!

Stor kram till er alla från Anette och Sara

Publicerat 02 Dec 2014 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible