Home » Blogg » Säg hej då till din tatuering

Säg hej då till din tatuering

tatuering

Säg hej då till din tatuering

Då var vi tillbaka till vardagen, in i rutiner och jobb igen, kul när man har ett fantastiskt jobb 🙂
2015 kommer verkligen att leverera nya spännande lanseringar, kan knappt hålla mig!!

Inom kort så kan vi med en beprövad och riskfri metod säga hej då till tatueringar! Laser är inget nytt men det är helt klart den absolut bästa och säkraste metoden att ta bort tatueringar och dessutom med dokumenterat resultat under en lång tid bakåt i tiden. Detta är något vi känner enorm trygghet i att snart kunna erbjuda.

Med denna typ av tatuerings-reducerings-behandling slår man ”sönder” pigmentet som sedan tas om hand av kroppen, det krävs x antal behandlingar med ca 8 veckor mellanrum. Bilden visar ett resultat efter bara en behandling på en tatuering som är 22 år gammal.

Alla tatueringar reagerar på olika sätt, olika faktorer spelar in så som färg på pigmentet, hur länge den suttit, vilken typ av tatueringsfärg som använts osv. Men när man ser detta resultat så kan man inte bli annat än supertaggad!!!

Har du som läser en mindre tatuering och skulle vilja vara modell för oss på Victus så maila till mig på sara@victusclinic.se och bifoga en bild så svarar jag. Behandlingarna kommer att utföras i Malmö!

God fortsättning på detta år!!
Sara

Publicerat 15 Jan 2015 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible