Home » Blogg » Serum – Därför ska du använda det

Serum – Därför ska du använda det

Solution by Victus Logo

Serum - Därför ska du använda det

Djupgående behandling av din hy

I vårt tidigare inlägg om dagsrutiner för hyn beskrev vi hur man på 3 steg rengör, vårdar och behandlar huden för bästa möjliga resultat och för denna enkla rutin rekommenderar vi vår egen kompletta hudvårdsserie Victus by solution.

På vår produktsida kan du läsa mer om våra olika serum som dels behandlar din hy för hudåkommor samt är bra för långtidsbehandling i förebyggande syfte. 

Vad är serum?

Precis som i fysisk träning, kan man inte punktbehandla ett område med serum. För att serum ska ha bra verkan och maximal effekt smörjer man in hela ansiktet samt halsen.

Huden består av tre olika lager: över, läder- och underhud. Dag- och nattkrämer når det översta lagret och därför är det viktigt att använda serum som behandlar på djupare nivå och därmed tränger djupare in i det översta lagret Obs! Serum kompletterar krämen, den ersätter inte och tvärtom.

Serum går in på djupet, ger näring och gör att huden lättare absorberar ansiktskrämen. Använd INTE ansiktskräm innan, då blir det svårare för serumet att absorbera alla aktiva ingredienser. Använd ALLTID serum innan kräm för extra boost

serum

Hudtyp

Vad kan man då behandla? Jo allt från hudsjukdomen rosacea, pigmentfläckar, åldrande hy, torr, fet och oren hy som exempelvis acne. Till skillnad för nåt decennium sedan när kvinnor var tog täten som för hudvårdskonsumtion har även män börjat se potentialen och fördelarna med att använda ansiktskräm och serum.

Eftersom män har lite tjockare hudlager än kvinnor  är serum ett fantastiskt val för att behandla huden på djupet. Porerna blir större när elasticiteten i din hud blir sämre, alltså ju äldre vi blir, därför passar oftast serum bäst för ålder 25 år och uppåt.

Kontakta gärna våra grymma experter inom hudvård vid fler funderingar. 

Sara Ladelfa
Mobil: 0739-786 554
sara@victusclinic.se


Anette Thorshag
Mobil: 0704- 179 208
anette@victusclinic.se

Vi på Victus Clinic önskar er alla en underbar vecka! 

Publicerat 17 May 2016 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible