Home » Blogg » Ta bort din 80-tals tatuering

Ta bort din 80-tals tatuering

ta bort tatuering

Ta bort din 80-tals tatuering

Ny vecka nya möjligheter!

Solen skiner och jag tror faktiskt vi fick med oss den från vår fantastiska resa till Italien. Italien hade så mycket mer att erbjuda än god mat och trevligt väder, nämligen 2 nya spännande estetiska system.

Vi vet att gamla 80-tals tatueringar i efterhand kan vara något man lätt kan ångra, därför vill vi naturligtvis kunna hjälpa dig och dina kunder med just detta.

Vi har i ett tidigare inlägg presenterat Dioxium Advanced och vill nu berätta om Lumico Selected som är vår andra avancerade medicinska plattform med unika uppgraderingsmöjligheter som nu äntligen är verklighet.
Tänk att få möjligheten förutom att ta bort tatueringar även kunna ta bort oönskad hårväxt, kärl och pigmenteringar? Eller uppgradera samma system med fraktionerad laser? Japp, det går, och snart finns den hos oss på Victus Clinic.

På en marknad i ständig utveckling med nya tekniker är det viktigt att ligga steget före. Jag är glad att vi på Victus har möjligheten att ständigt ligga där, oavsett vart någonstans i världen utvecklingen sker. Vi tar oss dit, analyserar, utvärderar och lanserar det som ligger i framkant och som vi tror kan passa just din verksamhet.

Det är just det här som gör mitt arbete till världens roligaste och mest utvecklande jobb!

Mer information kommer inom kort men är du nyfiken och inte kan vänta hojta till så berättar jag mer.

Sol/ Sara sol

Publicerat 24 Apr 2015 av Sara Ladelfa

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible