Home » Blogg » Tack för senast!

Tack för senast!

Tack för senast!

Här kommer en liten sammanfattning och några bilder från vårt uppskattade lanseringsevent som gick av stapeln hos Pretto PR i förra veckan!

inactionFantastiska Sara Ladelfa började med ett föredrag om vår nya produkt, Solution by DNA. I en fyllig presentation gick Sara igenom bakgrunden för Solution by DNA och även kring DNA i allmänhet. Därefter demonstrerade IT-ingenjören Daniel Sallander, som varit med och tagit fram denna produkt, hur man registrerar en ny kund i systemet. Stort tack till Anna från Visby som ställde upp som modell vid demonstrationen av själva DNA-testet.

Därefter gjordes en hel del DNA-test på våra kunder. Nu väntar vi febrilt på att få ut våra färdiga produkter till Er alla som gjorde testet, det är så spännande! 😉

lilianeliliane1Efter det var det dags för Liliane Sallander, kosmetisk kemist och skapare av våra hudvårdsprodukter, att även hon hålla en fantastisk och informativ föreläsning angående den senaste forskningen om infrarött ljus och IR-filtret i vår nylanserade solskyddsprodukt – FACE THE SUN. Det man nu har uppmärksammat är att IR-strålning tillsammans med UV-strålning är skadligare för huden än vad man tidigare trott.

Om Ni som var med på eventet önskar få tillgång till dessa föreläsningarna (Power Points) är det bara att ni hör av er så skickar vi! För Er som tyvärr missade detta event men är nyfikna på att veta mer, kontakta oss här!

Som sagt tveka inte att kontakta oss om det uppstår frågor…

DSC01543GOODIE-BAGS

Samtliga deltagare på eventet fick också en goodie-bag fullproppad med praktiska strandprylar! Tusen tack till:

  • Le Specs
  • Pretto PR
  • Zebra Collection
  • Berocca
  • Vitamin Well
  • Waboba
  • Viva la Diva
  • Redfellas

Det hela avslutades med en otroligt god och trevlig middag på MR French i gamla stan!

Tusen tack alla som medverkade och gjorde denna dagen möjlig!

Publicerat 20 Mar 2017 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible