Home » Blogg » Semestertips: Vårdande serum från Solution By Victus

Semestertips: Vårdande serum från Solution By Victus

Semestertips: Vårdande serum från Solution By Victus

Tips för semestern: Vårda din hud med närande och återfuktande serum

På sommaren och under semester dagar spenderade i varmare breddgrader vill vi gärna spendera mycket tid i solen och njuta av solens varma strålar. Visst är det fantastiskt att vistas ute i värmen och solen, men då är det bra att tänka lite extra på att ta hand om huden.

Vår hud exponeras och påverkas dagligen av sol, kyla, vind och vatten. Speciellt under sommartider utsätts huden extra mycket för sol och värme –  vilket leder till att smuts och svett bildas på din huden.

Den ofrivilliga svettglansen vill man inte ha och att en snabb metod att bli av med en är att skölja huden rikligt med kallt vatten. Dessutom frodas bakterier extra mycket i värme, och det är ännu en anledning att ta extra hand om huden.

Talg- och fettnivån i huden förändras ganska mycket varmare perioder – den naturliga skyddsbarriären på huden försämras under soltiden och därmed också ph-värdet.

och det innebär att man bör tänka på noga på att kontinuerligt behandla huden med bra produkter som dessutom reglerar ph-värdet. När ph-värdet sjunker kan hudproblem och även om du inte har specifika hudbesvär på daglig basis så tänk på att även smink och svett är en dålig kombination för din hy en varm sommardag.

Vi har sammanställt några av våra fantastiska produkter från Victus by Solution serien som är bra för din hud i sommarvärmen och inför semestern. Keep It Calm är ett utmärkt serum för dig som har en känslig hy då den lugnar och återfuktar huden.  Efter en lång dag i solen kan detta serum användas för att återge fukt och balans i din hud.

Blir din hud lätt torr av värme, saltvatten eller av solens starka strålar så finns det två utmärkta alternativ i vår serie – Keep It Moist  är ett djupt återfuktande serum som passar alla typer av hud. Renew Yourself  är ett serum som både fuktar och ger huden näring vilket behövs när huden är extra utsatt under varma och soliga sommardagar och kan lätt bli torr.

Med rätt solskyddskrämer kan du undvika att bränna dig (dock är rekommendationen att hålla sig inomhus när solen står som starkast). Vi rekommenderar att använda vårt solskydd för ansiktet; Block The Sun från Victus by Solution när ni exponeras i solen. Mer om produkten kan du läsa från vårt tidigare inlägg eller på vår produktsida.

 

Publicerat 06 Jun 2016 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible