Home » Blogg » Välkommen till Victus familjen!

Välkommen till Victus familjen!

Luminera

Välkommen till Victus familjen!

Låt oss presentera vår nya filler, LUMINERA!

Luminera är ett nytt varumärke för oss på Victus, dock är Luminera långt ifrån nytt på filler marknaden.

Luminera är ett av fyra företag i samma koncern som varit verksamma på läkemedelsmarknaden i över 30 år. Koncernen sysselsätter mer än 100 personer som aktivt ägnar sig åt innovativ forskning, utveckling och produktion. De har ett stort antal produkter, inklusive läkemedel, farmaceutiska preparat, medicintekniska produkter och kosmetika. Många av koncernens produkter är CE och FDA certifierade.

Luminera är specialiserade på medicinsk estetik och är mycket engagerad i forskning och utveckling som syftar till att utveckla både innovativa och generiska marknadsledande produkter av högsta kvalitet och med konkurrenskraftiga priser.

Luminera tillverkar premiumprodukter, och har en ständig övervakning av alla processer och produkter för att få de bästa produkterna. Företaget går under hårda direktiv och med de högsta regelstandarder i enlighet med de lokala och internationella direktiven. Alla produkter tillverkas under strikta ISO9001 och ISO13485 förhållanden.

Luminera största fokus är att produkten håller bästa kvalitet och säkerhetsställer detta genom att utsätta varje produktionsparti för ett visst antal kvalitetskontrolltester.

Redan nästa vecka kommer första presentationen av ett gäng härliga produkter i Luminera familjen här i bloggen så stay turned!

För er som inte kan hålla er, kicka gärna in på Lumineras hemsida, den hittar ni >HÄR<

 

//Victus Crew

Publicerat 01 Feb 2016 av Marie Revedal

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible