Home » Blogg » Vi frågade Malin på…

Vi frågade Malin på…

Malin

Vi frågade Malin på...

LEN och FIN vad hon tycker om sitt samarbete med Victus Clinic.

– Jag tycker att ni har en fantastisk support med kunnig och engagerad personal och jag har jättemycket kontakt med Sara i Malmö. Som egenföretagare så känner jag mig inte alls ensam när man alltid har ett ”bollplank” till hands, ett telefonsamtal bort. Ett stort plus är även serviceavtalet, vid fel och driftstopp så blir det inga överraskningar eller extra kostnader, vilket känns tryggt såklart. En bonus är också hjälpen med marknadsföringsmaterial och event och även de extra utbildningarna som t.ex. Victus Business School som jag gick på häromdagen och fick med mig mycket ny kunskap.

Jag arbetar idag med både Cellox 20 och Solution by Victus, sen har jag dessutom en Derma Scanner som analyserar huden för att kunna skräddarsy rätt behandling och produkter för mina kunder.

Jag skulle absolut rekommendera Victus som leverantör, och har dessutom redan gjort det. I dagsläget känner jag faktiskt inte att jag saknar något i helheten och konceptet. Jag är helnöjd helt enkelt.

Publicerat 19 Apr 2016 av Victus Clinic

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible