Home » Blogg » Victus Inject – Skönhet på djupet

Victus Inject – Skönhet på djupet

victus inject

Victus Inject - Skönhet på djupet

Nu är dags att presentera en ytterligare spännande avdelning för avancerad skönhetsvård: Victus Inject!  

Inject erbjuder vi fillers produkter och utbildning med hög kvalitet & kompetens.

Att kombinera våra behandlingar med olika typer av fillers är ett mycket stort och växande område. Victus Medical Group AB arbetar ansvarsfullt, och med kritiska ögon strävar ständigt efter säkra och effektiva produkter. Denna strävan kräver en flexibilitet, närvaro och snabbhet allt för att du som behandlare alltid ska ha en kvalitativ och säker produktportfölj att arbeta med. För att uppnå detta arbetar vi på Victus med olika framstående tillverkare runt om i världen och erbjuder idag en helt unik portfölj med fillers-produkter.

Vår portfölj bestående av kalcium-hydroxiapatit och hyaluron-baserade produkter innebär mycket unika konkurrensfördelar vilket särskiljer våra kunder helt från den övriga marknaden. Vårt helhetskoncept med utbildningar, support, marknadsstöd samt fysisk närvaro utifrån dina behov är också avgörande framgångsfaktorer för dig i din verksamhet. I samarbete med framstående läkare, docenter och andra experter runt om i världen erbjuder vi en kompetensbank med seminarier och kurser som ständigt ökar dina kunskaper och håller dig ajour med det absolut senaste på marknaden. Vi jobbar med två olika märken.


lumineranewlogo
decoria

Nästa gång kommer jag berätta lite djupare om de olika märkena, senare om de olika produkterna och vilken effekt de kan ge!

Vill du veta mer eller kontakta oss? 

Vill du läsa med om LUMINERA?

Vill du läsa mer om DECORIA?

Publicerat 10 Mar 2017 av Nadia

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible