Home » Blogg » Victus nya säljare för Solution!

Victus nya säljare för Solution!

Victus nya säljare för Solution!

Mitt namn är Sofia Söderqvist och jag kommer att arbeta med sälj och kundutveckling för våra Solutionprodukter i Stockholm med omnejd.

Jag tog examen i januari 2007 och har sedan dess arbetat på salonger samt varuhus med flertalet hudvårds- och salongsmärken.

Nu har jag fått chansen att arbeta med produkter som jag verkligen tror på, produktserier som är innovativa och ligger i framkant i forskning.  De är enkla, effektiva och smidiga att arbeta med samt ger de resultat som våra kunder ständigt efterfrågar!

Genom åren har kunder ställt alla möjliga och omöjliga frågor till mig, nyfiken och vetgirig som jag är har jag letat reda på svaren och besitter nu en stor kunskap om vår bransch. Jag hoppas på att få ännu fler frågor från er och jag kommer göra allt i min makt för att göra er nöjda och välinformerade.

Vill ni veta mer om vår hudvårdserie Solution by Victus,

våra Kemiska Peelingar från Solution by Victus Professional

eller nya generationens hudvård Solution by DNA – For your skin only?

Då är det bara att höra av er till mig! Kontakta mig här!

 

Ser fram emot att få träffa er och inleda ett roligt och givande samarbete.

Ha en bra dag!

Sofia Söderqvist

Publicerat 08 Mar 2017 av Sofia Söderqvist

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible