Home » Blogg » Victus Service

Victus Service

Koncept

Victus Service

Är du kund hos oss?

Som kund på Victus ingår det såklart service på all apparatur vi tillhandahåller. Vi besitter idag en maskinpark som täcker in det mesta inom estetisk skönhet vilket kräver en stor kunskap från våra servicetekniker Stefan och Branislav. Stefan är vår sociala tekniker som finns på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö sitter vår skånsktalande Branislav eller Branko som han alltid kallas.

stefanStefan har tidigare jobbat som elektriker, servicetekniker och produktionstekniker på Ericsson samt med provning och certifiering på Intertek och jag stal några ord med honom för att få hans syn på arbetet han gör här på Victus:


Vad innebär det för dig att våra kunder får ta del av vårt servicekoncept?

– Det blir såklart mycket att göra då vi idag har ungefär 200 system levererade, fast jag tycker att det är stimulerande att komma ut och få göra en kund nöjd och glad. Jag och Branko åker runt och servar maskinerna i förebyggande syfte så att det inte ska uppstå något fel men skulle det trots allt bli ett driftstopp på maskinen så har alla våra kunder en 24 arbetstimmars garanti som innebär att inom 24 arbetstimmar ska felet vara åtgärdat på maskinen.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
– Det är ju kundkontakten som är det roligaste, sen tycker jag även såklart att det är stimulerande och utmanande att lösa tekniska problem.

Publicerat 15 Apr 2016 av Emma Thorsell

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible