Home » Blogg » Victus support

Victus support

Victus support

Vi finns där för våra kunder!

En annan viktig del i vårt koncept på Victus Medical och något som man som kund hos oss på Victus alltid har tillgång till är support från våra fantastiska hudterapeuter, som 8 timmar varje dag är engagerade i våra kunder.

Vi ser till att ni får hjälp, rådgivning och svar på era frågor när det gäller allt från behandlingstekniker till resultat.

Ralf Sundberg – Medicinskt ansvarig läkare
Ralf är kirurg, forskare, debattör och författare. Han har lång erfarenhet av fillersbranchen och stor kunskap inom laser och IPL. Han intresserar sig dessutom stort för frågor kring kost och hälsa ur ett samhälleligt såväl som naturvetenskapligt perspektiv. Ralf är vår och våra kunders trygghet i medicinska frågor.

Sara_Ladelfa_mini1-e1403187673524Sara Ladelfa – Hudterapeut
Utbildad vid Cidesco kosmetologskolan i Danmark och tog examen år 2005. Hon har en gedigen kunskap och förståelse för er verksamhet då hon även drivit eget. Hon har dessutom specialkompetens och är diplomerad inom lasermedicin. En riktig pedagog som håller mycket kvalitativa utbildningar både på Victus men också på olika skolor och högskolor som efterfrågar våra kunskaper.

big_sarahAnette Thorshag – Hudterapeut
Utbildad hudterapeut 2001 och har efter det både jobbat som egen och som anställd. Anette har arbetat hos oss på Victus sedan 2012. Hon besitter också specialkompetens, diplomerad inom lasermedicin och arbetar med utbildningar och support i mellan och norra Sverige. Anette är också verksam inom utbildningar på högskolenivå och delar med sig av sina kunskaper inom bland annat lasermedicin till blivande terapeuter.

Anette berättar att hon och Sara  har ett tät och  kontinuerlig kontakt, minst ett antal gånger per år med sina kunder.

”Vi gör det för att säkerställa att kundens verksamhet fungerar och samtidigt kunna bolla idéer. Sen är det naturligtvis så att de flesta kunder hör av sig oftare till oss då det alltid finns frågor och funderingar. Våra kunder tycker att det är super-tryggt med att alltid ha oss i ryggen. Både jag och Sara brinner för det vi gör vilket syns och  märks i vårt engagemang i våra utbildningar som oftast skräddarsys efter kundens behov. Vårt arbete är nog inte bara ett jobb, utan en livstil.”

Publicerat 10 Mar 2016 av Emma Thorsell

Välkommen till Victus Clinic. Här väljer du Klinik eller Konsument.

Interested in beeing an international distributor?

Fill in this form and we will get back to you as soon as possible